Het verhaal van Baby’s Only

 

Ambachtelijk gebreid in een van de laatste breifabrieken in Nederland. Ontstaan uit de mode- en fashionwereld. Dat is waar het verhaal van Baby’s Only begint.

Van pullovers en vesten naar babyartikelen.

Baby’s Only is een merk van Huisman Tricot, een familiebedrijf dat al ruim 30 jaar een begrip is in de Nederlandse brei-industrie. Van oorsprong werden er vooral modeartikelen zoals pullovers en vesten gebreid. tien jaar geleden, mede ten gevolge van de crisis, veranderde de broeierij van koers. Fashion artikelen maakte plaats voor gebreide babyartikelen; Baby’s Only was geboren.

Uitgegroeid tot een van de grootste merken.

Baby’s Only is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste lifestyle merken voor de baby en babykamer. Het assortiment bestaat uit ruim 1800 producten. Kenmerkend is de breedte en diepte van het assortiment; je kunt het zo gek niet bedenken en Baby’s Only heeft het. Alles wat je nodig hebt voor de baby en de inrichting van de babykamer is hier te vinden. Nog altijd wordt een deel van de collectie in de eigen breifabriek geproduceerd. Hierdoor is Baby’s Only Never Out Of Stock.

Mix & Match

De Baby’s Only stijlen, breipatronen en kleuren zijn eindeloos met elkaar te combineren.

Dutch Brand

Baby’s Only is een 100% Hollands merk, dat hoge kwaliteit combineert met design en luxe.

Fair Trade

alle artikelen worden op een verantwoorde wijze geproduceerd en zijn veilig voor mens en milieu.