Bamboom

Bamboom is een Italiaans merk, gelanceerd in 2012, dat kleding, textiel en accessoires voor de vroege
kinderjaren produceert in biologische bamboe.

Een Italiaans / Nederlands ontwerp vermengd met Italiaanse kwaliteit, die tegenwoordig beschikt over een zeer rijke en kostbare catalogus en modieuze artikelen voor baby’s en kinderen.
Bamboom items zijn dankzij het bamboemateriaal waarmee ze gemaakt zijn uiterst comfortabel en geschikt voor de gevoelige huid van de allerkleinsten, irriteren de huid niet en zijn geschikt voor intensief gebruik.

Inspiratie

Bamboom werd in 2012 geboren door Pascalle de Jongh, een Nederlandse geboren hier in Italië sinds 2001. Met jarenlange ervaring in de wereld van producten voor jonge kinderen, die hij cultiveert met frequente reizen naar Europa om zijn kennis van trends en stijlen voortdurend bij te werken.

Zelf is ze moeder van drie kinderen, gepassioneerd door natuurlijke materialen en zeer alert voor stijl en kwaliteit en juist daarom besluit ze om kwalitatief hoogwaardige producten te maken met veel aandacht voor detail.

Bij de productie van babytextiel voegt de Bamboom-catalogus altijd nieuwe elementen toe die de bestaande collecties uitbreiden.

Bamboom heeft een breed assortiment aan accessoires om te slapen en voor in de slaapkamer; zoals lakens, dekens, badjassen, slaapzakken; babyvoeding en -speelproducten, zoals slabbetjes, zacht speelgoed, dozen en decoratieve artikelen; om voor te zorgen zijn kussens, doeken, toiletartikelen en nog veel meer.

Natuurlijk, gezond en veilig

Bamboom gaat zeer zorgvuldig om met de stoffen en de productie van haar producten. De gebruikte stoffen en materialen zijn Oeko-Tex Klasse 1 gecertificeerd en zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.
Lees hier om meer te weten te komen over de ongelooflijke kwaliteiten van bamboe.

Steeds internationaler

Met aangepaste hoekjes in meer dan 400 babywinkels en luxe boetieks, exporteert Bamboom sinds 2014 naar verschillende Europese landen.

Bamboom groeit elke dag en inspireert de stijl van veel moderne ouders die het beste voor hun kind kiezen en alert zijn op modetrends.