Leclerc Baby

Wij zijn officiële dealer van Leclerc

Leclerc Magic Fold ™ maakt het leven gemakkelijk met slechts één aanraking.

Leclerc Stroller Company, leverancier van de leclerc Magic Fold ™ serie kinderwagens, is een jong en innovatief bedrijf dat op het punt staat de markt voor kinderwagens wakker te schudden. De oorsprong van leclerc ligt in Nederland, ons Europese kantoor en showroom is gevestigd in het hart van Rotterdam.

De traditionele kinderwagenmarkt is nog niet veel uitgedaagd. Het aanbod aan merken en modellen breidde zich uit, maar de meeste vertoonden beperkte innovaties. We hebben onszelf uitgedaagd om een ​​‘alles-in-een’ kinderwagen te ontwikkelen die wordt geleverd met een reiswieg en een buggyzitje. De leclerc Magicfold ™ Sport en Plus serie kinderwagens zijn ultralicht van gewicht en kunnen worden in- en uitgeklapt met één druk op de knop!

De leclerc Magic Fold ™ series zijn ontworpen voor een moderne (stads) levensstijl waar gewicht, maat, stijl en comfort een belangrijke rol spelen. Met veel aandacht voor detail heeft de Leclerc-kinderwagen een geweldige ergonomische stoel, een gebruiksvriendelijke gespriem en zachte luchtkamerwielen voor maximaal comfort.

Bij Leclerc zijn we gefocust op innovatieve producten en ontwerpen die ultiem comfort ademen en uiterst gebruiksvriendelijk, handig en laag in gewicht zijn. De Magic Fold ™ kinderwagens zijn een uitdrukking van levensstijl en bieden veel comfort voor ouder (s) en kind. Premium kwaliteit voor betaalbare prijzen.

Onze collectie is gericht op de leeftijdsgroep 0-5 jaar en omvat een volledige reeks accessoires die extra comfort en plezier bieden, zoals het meerijdplankje of verschillende adapters.

Doe het op jouw manier!